logotype

Jeugd

Binnen ons gilde hebben we erg veel jeugdleden, hier zijn we erg blij mee en proberen het de jeugd dan ook zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Op de vrijdagavonden wordt er gezamenlijk met vendeliers, tamboers en bazuinblazers geoefend en wordt de jeugd voorbereid op de komende wedstrijden.

Maar natuurlijk is er ook tijd voor iets anders dan oefenen. De vrijdagavonden zijn altijd gezellig, er wordt gevoetbald, of door de oudere leden gekaart. Later op de avond wordt er aan de bar nog wat bijgebuurt en door de (jeugd)leden nog een fanatiek potje tafelvoetbal gespeeld. Op deze manier proberen we de jeugd extra te stimuleren om op de vrijdagavond naar ons gildegebouw te komen en gezellig samen te oefenen en samen plezier te maken.

Terugkijkend op de behaalde resultaten zijn we ook erg tevreden en zien we dat we, sinds we eigen gebouw en oefenlocatie hebben nog betere resultaten boeken op de (jeugd)gildedagen. Ook aan het steeds stijgend aantal jeugdleden is voor ons te zien dat de jeugd het bij onze club naar zijn zin heeft, en met plezier komt oefenen.

Het is al vaak gezegd, maar de laatste jaren weinig meer van gekomen, maar toch willen we (ook dit jaar weer) met de jeugd iets gezelligs gaan doen! Jongens en meiden, als jullie een leuk idee hebben laat het dan maar weten bij Danny of Sander.

Veel blijven oefenen, plezier maken en onthouden dat meedoen nog altijd belangrijker is dan winnen!! Als we zo doorgaan komt het zeker goed onze jeugd!

“De jong schut leende”

Heb je interesse of lijkt het je leuk om een keer te komen kijken als we onze club/oefenavond hebben, dan ben je altijd van harte welkom!

Kom gerust eens een keer kijken.

 Dit is iedere vrijdagavond op het gildeterrein aan de Loofvennen.

 Groetjes,

 Alle leden van “De jong schut Leende”

 Tot binnenkort!

2023  Gilde st. Catharina en st. Barbara Leende